• Nou
Pe comanda

Referinta TK3

Briceag Fallkniven TK3

1.624,50 RON
cu TVA  

Briceagul Fallkniven TK3 este fabricat din oțel inoxidabil laminat 3G cu manere  din lemna Desert Ironwood, os sau sidef. 

Material maner
Descriere

Bricege elegante și moderne.

Bricegele din seria Tre Kronor sunt ușoare, sigure și frumoase. Noul oțel inoxidabil, 3G al lamei, este unul exceptional laminat cu miez din pulbere metalurgica de tip Super Gold Powder Steel (SGPS) care este incastrat in otel inoxidabil VG2.


Dimensiunea bricegelor este adaptată pentru utilizarea activă de zi cu zi, iar dacă este nevoie de un cuțit mai mare sau mai puternic, vă recomandăm oricare dintre cuțitele noastre cu lama fixa TK1 sau TK2.

Tre Kronor # 3
Frumosul cutit este durabil si este  rezultatul unui proces îndelungat de rafinare, concentrându-se pe conceptul funcțional al briceagului.
TK3 este un briceag sigur, solid, a cărui lamă, în noul nostru oțel 3G, reprezintă cea mai bună optiune pe piață astăzi. Lama se blochează în poziția deschisă cu un mecanism de blocare bine dovedit. Fiecare briceag este fabricat manual, și înseamnă mici variații. Multe versiuni diferite ale acestui model sunt planificate pentru viitor.

TK3ic
Duritate
62
Otel lama
3G
Forma tais
Plata
Material maner
Desert Ironwood, Jigged Bone, Mother of pearl
Greutate (gr)
100 gr
Lungime lama (mm)
70 mm
Grosime lama (mm)
2.5 mm
Lungime totala (mm)
165 mm
Lungime totala pliat (mm)
95 mm
Tip blocare
Lock-back

favorite-product

Customer Favorites

Browse our website for the hottest items in the marketplace now.