• Nou
Pe comanda

Referinta P3Gic

Briceag Fallkniven P3Gi cu maner din lemn IRON WOOD

1.159,50 RON
cu TVA  

Briceag din cu lama din otel inoxidabil 3G Fallkniven cu maner din lemn iron wood. 

Descriere

S-au întâmplat multe în culise în jurul acestui briceag, dar scopul a fost întotdeauna același - să producem un briceag cu o dimensiune rezonabila și un design atractiv.

Din moment ce vindeam deja bricege de multa vreme, am dorit sa folosim experienta asta cumulata si sa proiectam un briceag proctic, frumos si fiabil.

Briceagul Fallkniven P apare initial cu o lamă solida VG10, dar în zilele noastre are  o lamă din oțel laminat din pulbere metalurgic, celebrul nostru oțel inoxidabil 3G. Briceagul este ușor de curățat, deoarece partea din spate a mânerului este deschisă, ceea ce îl face foarte potrivit pentru vânătoare. Toate modelele se livreza cu o teacă de cordură neagră, care se atașează la centură.


În general, un briceag nu poate fi niciodată la fel de solid si feroce ca un cuțit cu lama fixa și, din moment ce este rezultatul a câtorva sute de operații diferite, trebuie, desigur, să fie mai scump de fabricat. Pe de altă parte, este un format la îndemână și acceptabil în multe situații.

Inspirat de faimosul  R.W. Loveless, este o simbioză între tehnologie avansată, artizanat autentic și design atemporal - un cuțit pentru vânătorul modern.

Disponibil astăzi cu mâner din lemn de desert ironwood sau fibră de carbon.

P3Gic
Duritate
62
Otel lama
3G
Forma tais
Plata
Material maner
Desert Ironwood
Greutate (gr)
75 gr
Lungime lama (mm)
77 mm
Grosime lama (mm)
3 mm
Lungime totala (mm)
180 mm
Lungime totala pliat (mm)
103 mm
Tip blocare
Liner-locks

favorite-product

Customer Favorites

Browse our website for the hottest items in the marketplace now.