• Nou
Pe comanda

Referinta GPs

Briceag Fallkniven GPs (Stag)

1.749,50 RON
cu TVA  

Briceagul GPs este fabricat din otel inoxidabil laminat. CoS., mâner din corn de cerb.

Descriere

Briceagul GP este fabricat din oțel inoxidabil laminat CoS. cu un maner din lemn Redwood, care este un lemn uleios, dur și greu, durabil și frumos.

Cuțitul de buzunar de tip Gentleman's knife pare a fi un cuțit de buzunar tradițional, ușor demodat, dar dacă îl priviți cu atenție, nu veți găsi altceva decât materiale moderne și soluții hi-tech. Le-am cerut unor vânători profesioniști să se uite la un eșantion realizat manual iar analiza lor sincera a fost: Așa ar trebui să arate un briceag de vânătoare! În afară de preferințele personale, credem că multor oameni le va plăcea oțelul acestui cuțit, oțelul nostru laminat din cobalt care este puțin probabil sa fie reascuțit curand.


Alte beneficii includ blocarea sigură a lamei. În opinia noastră, un sistem de blocare a lamei de tip liner-lock construit corespunzător este, în opinia noastră, cel mai puternic sistem de blocare lamei din lume, fiind totuși ușor de tratat.

Această soluție tehnică înseamnă, de asemenea, că cuțitul este ușor de curățat. Clătiți-l sub apă caldă curentă și lăsați-l să se usuce pentru a obține cea mai bună igienă și funcționare.

Deoarece șurubul puternic al lamei este filetat, puteți regla strangerea lamei pentru a se potrivi gustului dumneavoastră personal. Fixarea lamei nu necesită lubrifiere. Uleiul și grăsimile atrag mai degrabă praful și murdăria și acest lucru va crește mai degrabă uzura in loc sa o reduca.

Inelul metalic de la capătul mânerului vă permite să legați cuțitul - nu ați dori să pierdeți această frumusețe!
Briceagul GP este fabricat din oțel Lam. CoS si maner din corn de cerb Sambar.

Acest corn de cerb provine dintr-o sursă legală de cerb Sambar. Cornul de cerb, după cum știe toată lumea, este un material natural care se mișcă - se micșorează și se umflă din cauza umidității. În plus, când cornul îmbătrânește, se micșorează ușor și nu există prea multe de făcut. 

Aceasta înseamnă că mici fisuri de tensiune în jurul șuruburilor și capetelor sunt deja vizibile pe bricege sau vor apărea mai târziu. Acest lucru nu este acoperit de nicio garanție!

Aceasta înseamnă că puteți oricând să returnați un cuțit și să solicitați banii înapoi (pentru cuțit), dar nu poate fi reparat în garanție sau înlocuit cu un alt eșantion.

Asta inseamna ca se vinde asa cum este, cu riscurile de rigoare! Sold as is!Pungă din piele de căprioară inclusă.

GPs
Duritate
60
Otel lama
Lam. CoS
Forma tais
Plata
Material maner
Stag
Greutate (gr)
102 gr
Lungime lama (mm)
78 mm
Grosime lama (mm)
3 mm
Lungime totala (mm)
180 mm
Lungime totala pliat (mm)
100 mm
Tip blocare
Liner-locks

favorite-product

Customer Favorites

Browse our website for the hottest items in the marketplace now.