• Nou
Pe comanda

Referinta F1bL

Cutit bushcraft si supravietuire Fallkniven F1, otel Lam. VG10W, teaca piele

751,89 RON
cu TVA  

Cutit vanatoare Fallkniven F1, cu lama din otel laminat. VG10W si cu teaca din piele neagra. 

Descriere

Fallkniven F1 este cuțitul oficial de supraviețuire a piloților forțelor aeriene suedeze din 1995. Un nou standard de calitate  a fost stabilit cu F1 prin atenția la detaliile importante, inclusiv la designul tehnic, ergonomia cutitului și raportul calitate / pret care au fost atent considerate.

Fallkniven F1 depășește standardele internaționale prin rezistență, capacitățile in utilizare, siguranta oferita și raportul calitate / pret.

Fallkniven F1 reprezintă o nouă filozofie în ceea ce privește cuțitele pentru supraviețuire. F1 combină cu succes experiența generațiilor de producatori de cutite cu cea mai modernă tehnologie de fabricatie si materiale moderne premium. 

Designul bine gândit și oțelul laminat incredibil de rezistent, sunt doar două dintre numeroasele detalii care fac din Fallkniven F1 un cuțit de dimensiune medie, foarte la îndemână, un cutit pe care te poti baza si paria chiar si cu viata.

Fallkniven F1 este bine proporționat și extrem de versatil. Aderența mare a manerului confortabil, împreună cu lama dura din oțel laminat extrem de rezistent,  face cuțitul F1 incredibil de util pentru toate tipurile de utilizare uzuale și sarcini solicitante.

Otelul inoxidabil laminat VG10 clasic a fost inlocuit cu o versiune imbunatatita a acestui  numita VG10w care are un adaos de tungsten pentru o mai mare rezistenta si ascutis cu retentie mai buna.

Teaca din piele naturala neagra care asigura retentia perfecta a cutitului.

Opțional: acoperire lama neagră CeraKote extrem de rezistenta. 


Dacă va doriti ca lama cutitului sa nu ofere nicio suprafata care sa reflecte lumina, exista aceasta acoperire CeraKote neagra care este dura si va proteja in plus lama de coroziune. Este un strat dur din Teflon si ceramica care este de regula aplicat pe cutitele militare 

Rețineți, totuși, că, deși CeraKote este un standard industrial ridicat, este și un finisaj aplicat pe o lama metalică in mod similar cu vopsirea unei mașini. Vă rugăm să rețineți că vor exista abraziuni care vor afecta acoperirea CeraKote.

În timp, stratul CeraKote negru se poate desprinde de pe lamă, însă acoperirile mai durabile fac cuțitul dificil de ascuțit și costă de până la 100 de ori mai mult decât CeraKote.

Este vorba deci despre echilibru dintre cost si beneficii. 

F1bL
Duritate
59
Otel lama
Lam. VG10W
Forma tais
Convex
Material maner
Thermorun
Greutate (gr)
148 gr
Lungime lama (mm)
97 mm
Grosime lama (mm)
4.5 mm
Lungime totala (mm)
210 mm
Teaca
Piele
Acoperire lama
Black coated

favorite-product

Customer Favorites

Browse our website for the hottest items in the marketplace now.