• Nou
in stoc

Referinta A1pro10

Cutit de supravietuire si bushcraft Fallkniven A1pro10 – Standard Edition

1.705,89 RON
cu TVA  

Aceasta este ediția standard a A1pro. Pachetul este constituit din cuțit, teaca Zytel și garanția noastră obișnuită de 10 ani.

Lama din otel inoxidabil laminat CoS cu mâner Thermorun si teaca din Zytel. 

Descriere

Există cuțite de supraviețuire de bază și există cuțite de supraviețuire pentru profesioniști. Modelele noastre originale de F1, S1 și A1 oferă servicii excepționale de mai bine de 20 de ani. Și datorită calității și durabilității lor remarcabile, vor continua să fie utilizate încă mulți ani.

Cu toate acestea, efortul nostru de a ne îmbunătăți continuu cuțitele ne-a determinat să dezvoltăm noua serie Pro. Seria Pro sunt cuțite de supraviețuire de calitate, durabilitate și performanță aproape inimaginabile. Am început să dezvoltăm cuțitele din seria Pro în 2010 și, în cele din urmă, cinci ani mai târziu, am putea oferi trei cuțite de supraviețuire uimitoare din seria Pro, care sunt noul standard mondial pentru performanța și fabricarea cuțitelor de supraviețuire.

Este simplu, un cuțit este o lamă și un mâner.

Pentru a rămâne puternic și a fi mereu ascuțit, cuțitul trebuie să fie fabricat din materiale de înaltă calitate. Dar dacă se afirmă că un cuțit este „profesional”, atunci cuțitul și realizatorul acestuia au responsabilitatea față de utilizator să ridice ștacheta cu mult peste ceea ce este comun. Seria Pro este cu adevărat profesională.

În comparație cu predecesorii lor, seria Pro de F1, S1 și A1 diferă în următoarele privinte care sunt si importante:

-Oțelul laminat original VG10 este schimbat cu o lamă din oțel laminat cu cobalt (lam. CoS) care asigură un taiș durabil și o imbunatatire in rezistenta a taisului semnificativa.

-Lamele sunt mai groase crescând rezistenta la torsiune, astfel încât cuțitele vor rezista forțelor externe și mai mari.

-limba cutitului care trece prin tot manerul este mai groasa, prin urmare, semnificativ mai puternic devine manerul si cutitul implicit.

-Garda este acum fabricată din oțel inoxidabil și sudată permanent de lama.

-Taișul convex al lamei a fost rafinat pentru a îmbunătăți capacitatea de  tăiere.

-Tecile zytel sunt reproiectate, mai durabile și potrivite pentru sistemul de fixare Molle.


Este de înțeles că aceste cuțite se încadrează într-o categorie de preț mai mare. Cu toate acestea, având în vedere calitatea de neegalat, acestea nu sunt în niciun caz excesiv de scumpe.

Un cuțit de supraviețuire profesional trebuie să funcționeze pe orice vreme, fără excepții. Cuțitul profesional de supraviețuire trebuie să fie confortabil și sigur de manevrat atât pentru sarcini uzuale, cât și pentru cele grele, pe timp de vară și de iarnă.

Fallkniven a luat în considerare fiecare aspect al designului acestor cuțite de supraviețuire profesionale superbe și includ garanție pe viață pentru materiale și manoperă.

A1pro10
Duritate
60
Otel lama
Lam. CoS
Forma tais
Convex
Material maner
Thermorun
Greutate (gr)
363 gr
Lungime lama (mm)
160 mm
Grosime lama (mm)
7 mm
Lungime totala (mm)
283 mm
Teaca
Zytel

favorite-product

Customer Favorites

Browse our website for the hottest items in the marketplace now.