• Nou
Pe comanda

Referinta F4z

Cutit de macelar Fallkniven F4z

834,50 RON
cu TVA  

Lama din otel laminat VG10 cu maner Thermorun si teaca din zytel. 

Descriere

Cand feliati bucati de carne mai mari este un avantaj mare sa ai o lama mai lunga, care va efectua taieri egale, curate.

Functioneaza bine la filetat peste, lama ingusta si subtire si semirigida taie precis de-a lungul un somon de 8 kg si la fel de bine va portiona fripturile pe care urmeaza sa le savurezi cu prietenii

Lama scurtă, destul de subțire, funcționează bine pentru filetarea, tăierea și curățarea peștilor sau macelarirea vanatului mic sau mare. Lama scurtă il face cuțitul favorit din bucătărie. Taie orice rapid și precis.

Acest cutit este ideal pentru jupuirea si macelarirea vanatului! Forma lamei il face foarte potrivit jupuirii vanatului mediu sau mare si deschiderii acestuia inainte de a-l atarna.

Pentru ca taisul lamei poate fi facut subtire fara a pierde din rezistenta, lama este capabila de jupuirea si celor mai groase piei cu usurinta, lucru pe care utilizatorul este rugat sa-l aiba in vedere, pentru a evita accidentele. 

F2, F3 și F4 sunt un concept de cuțite de înaltă calitate destinate macelaritului și filetării peștilor, a vanatului mic si mare. Acestea se bazează pe mânerul de tip F bine format și sigur, iar pentru aceasta am dezvoltat trei tipuri de lamă, fiecare adaptată scopului său special.

Spre deosebire de  alti producatori noi folosim un otel cu adevarat bun care se mentine ascutit mult mai multa vreme, chiar daca asta inseamna costuri de zece ori mai mari, credem in continuare ca conceptul nostru este cel corect. 

Un cutit ieftin similar are o rezistenta a taisului redusa si va pierde rapid  capacitatea de taiere ca mai apoi sa fie reascutit pana la distrugere. Pe cand un cutit de la noi va putea fi folosit decenii. Acest fapt, nu numai ca va aduce economii, dar va oferi si satisfactia si siguranta in utilizare.

Fireste ca nu va trebui pus in sertar dupa partida de vanatoare pentru ca va servi si in bucatarie la fel de bine.

Cuțitele sunt furnizate cu o teacă din zytel.

Cel mai bun, mai simplu și mai rapid mod de a le ascuți este cu o piatră de ascutire  sau cu un  masat de ascuțit cu diamant: vezi produsele noastre DC4 și D12.

F4z
Duritate
59
Otel lama
Lam. VG10
Forma tais
Convex
Material maner
Thermorun
Greutate (gr)
101 gr
Lungime lama (mm)
150 mm
Grosime lama (mm)
2.5 mm
Lungime totala (mm)
270 mm
Teaca
Zytel

favorite-product

Customer Favorites

Browse our website for the hottest items in the marketplace now.